Drożdżówka z serem

Wyobraź sobie puszystą, miękką drożdżówkę przekładaną słodkim twarogiem lub serkiem wiejskim. Ser tworzy gładką warstwę, która idealnie kontrastuje z pulchnością ciasta drożdżowego. Całość polana jest roztopionym masłem, które nadaje ciepły, złocisty blask. Do tego podsypana jest cukrem pudrem lub posypana cukrem-wanilią. Dodatkowo można dodać bakalie – rodzynki lub orzechy, które wzbogacą smak. Ten aromatyczny wypiek łączy w sobie przyjemny smak świeżego sera i pulchnego ciasta drożdżowego. Połączenie serowej gładkości z miękką drożdżówką to prawdziwa uczta dla podniebienia. Ten deser na pewno zadowoli nawet największych smakoszy.

Słodkie Zamówienia

Skąd chcę otrzymać zamówienie?
cookie

Informujemy, że przez korzystanie ze strony internetowej, bez zmian ustawień przeglądarki, wyrażasz zgodę na politykę prywatności i zapisywanie plików cookies, które pozwalają na sprawne działanie naszej strony internetowej.